Workshop ‘Intervisie en Beeld en Brein TOP’

‘Intervisie en Beeld & Brein TOP’

Datum en tijd: zondag 14 september 10.30-17.15.
Locatie: Zelf in zicht, Oudegracht 371 in Utrecht
Uit de aankondiging:

Van 10.30 uur- 13.00 uur vindt een Intervisiebijeenkomst plaats onder begeleiding van trainster en coach Ellen van Velthoven. Ellen zal haar vaardigheid met de ervaringsgerichte gestaltmethodiek inzetten om deze bijeenkomst vorm te geven. Binnen de intervisie koppelt zij de ingebrachte thema’s aan hoe je daar in het hier- en nu mee omgaat en wat je eraan ervaart in relatie tot de ander. Ellen heeft naast haar werk als trainer een communicatie- en muziekbureau The SongWorks. Zij werkt hierbij o.a. met stem en lichaamstaal om te komen tot meer bewustzijn. Voor meer informatie en achtergrond zie ook: www.thesongworks.nl

 “Ellen volgt haar eigen wijs en krijgt de deelnemers mee in de workshop Andrew (H4 organisatie training advies)

Van 13.15 tot 17.15 uur verzorgt Gerrie Heijermans de workshop ‘Beeld en Brein’ TOP.
Doelen van deze workshop zijn:

  • inzicht verwerven in de werking van de (eigen) hersenen
  • tekstbegrip optimaliseren door middel van de ‘kleurmethode’
  • het beeldend, associatief vermogen dat de basis is van de ontwikkeling van ons leven
  • de functie van de Beeld en Brein® Kaart  leren hanteren bij veel werktaken, zoals voorbereiden van presentaties, uitwerken van projecten, etc.
  • het creatieve, snelle en inventieve kracht van beelddenken (weer) te benutten
  • inzicht krijgen in de eigen, maar ook de andere beeldende en talige talenten
  • inzicht in communicatieverschillen en deze leren hanteren
  • ontspannings- en energiegevende oefeningen

De training Beeld en Brein® TOP is speciaal ontwikkeld voor volwassenen die creatief en innovatief aan het werk willen met behulp van hun eigen talenten. In het bedrijfsleven is behoefte aan toepassen, organiseren en plannen van de principes van Beeld en Brein®. Het nodigt uit tot verder denken en geeft aanzet tot nieuwe ontwikkelingen en denkwijzen. Iedereen kan de kracht van het beelddenken weer (beter) leren benutten om zo tot effectieve innovatie en verbetermanagement te komen.

Voor meer informatie en achtergrond zie: www.persoonenbeeld.blogspot.com

“Gerrie heeft veel kennis van zaken en wil haar deelnemers graag daar in delen. Het advies is wel om bij de voorbereiding rekening te houden met de doelgroep want dan heeft de gegeven informatie meer rendement. Andrew (H4 organisatie training advies)

Impressie

“Leuk om mensen te ontmoeten die ook leergierig en enthousiast met hun vak als trainer bezig zijn. Bedankt voor de organisatie, ik kom zeker nog een keer terug!
Tot kijk! Groeten, Kees Westein”

“Het trainerszwembad is zeer laagdrempelig om casuistiek in te brengen of een workshop ‘uit te proberen’. De feedback wordt door alle deelnemers zorgvuldig gegeven en heeft duidelijk toegevoegde waarde voor verbetering. Ik vond het erg prettig. En leuk om andere trainers te leren kennen. 

hartelijke groet, Loes Bakker”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *