Over

Trainerszwembad als concept

Het Trainerszwembad is in 2002 opgericht als platform voor trainers, veelal zelfstandige ondernemers. Het Trainerszwembad wil:

  • uitwisseling van kennis stimuleren door het initiëren en realiseren van professionele train-de-traineractiviteiten
  • de mogelijkheid bieden om nieuwe trainingen/ werkvormen uit te proberen in een veilige omgeving
  • gelegenheid bieden om te netwerken en voor intervisie

Wie
Deelnemers ervaren de bijeenkomsten dan ook als leuk, leerzaam en inspirerend! We verwachten van de deelnemers dat zij na afloop opbouwend commentaar (feedback)leveren op de workshop/training. De deelnemers van het trainerszwembad zijn dan ook voornamelijk trainers en coaches. Andere geïnteresseerden zijn zeker welkom, alleen blijft het accent in de eerste instantie liggen op het verkrijgen en delen van kennis en ervaring voor de deelnemende trainers/coaches.

Investering
De financiële investering is laag. We organiseren tegen kostprijs, meestal is de bijdrage 25 euro p.p. per bijeenkomst. We maken gebruik van zoveel mogelijk non-commerciële maar representatieve locaties. Daarnaast wordt een activiteit geleid door een van ons of externe trainer zonder dat hij of zij kosten in rekening brengt. De bijeenkomsten vinden afhankelijk van het aanbod 2 tot 3 keer per jaar plaats.

Delen en halen
Het is de bedoeling dat deelnemers van het trainerszwembad zoveel mogelijk hun specialisme/kennis delen door zelf ook weer een training/workshop te geven of een pilot te geven. Zo voorkom je hoge investeringen in dure locaties en uitnodigingen, je bent verzekerd van geïnteresseerde deelnemers en ontvang je professionele feedback die jouw training kan verbeteren. Wanneer gewenst dan ondersteunt het Trainerszwembad graag.

“Wat je in jouw netwerk stopt dat krijg je terug.”

De ouders van een bruidspaar hadden hun gasten gevraagd wijn mee te nemen ter verhoging van de feestvreugde. Aan de ingang van de feesttent stond een groot houten vat waar de gasten hun meegebrachte wijn in konden gieten. Tijdens het feest werd de wijn in mooie kristallen glazen uitgeschonken. Helaas de wijn smaakte erg waterig…. Vele gasten dachten namelijk als ik een klein beetje water bij mijn wijn toevoeg dan zal niemand dat merken…

Contact

Ook interesse in dit train-de-trainersconcept? Neem dan contact met ons op.

Organisatie

Trainerszwembad is een initiatief van: