Spellenworkshop Kennismakingskaarten en Feedbackkaarten door Axelle de Roy

In deze praktische workshop speel je twee spellen die je in je werk met groepen kunt inzetten. Door de spellen zelf te ervaren ontdek je de mogelijkheden ervan voor je eigen praktijk als trainer, docent of teamcoach.

Spellenworkshop Kennismakingskaarten en Feedbackkaarten door Axelle de Roy
Spellenworkshop Kennismakingskaarten en Feedbackkaarten door Axelle de Roy

We starten met de Kennismakingskaarten. Dit spel laat mensen op een originele, speelse en toegankelijke manier met elkaar kennismaken. Tegelijkertijd bieden de kaarten ingang om diepere lagen aan te boren. Door deze kaarten te gebruiken leren de deelnemers van een training elkaar (én zichzelf) op een andere manier kennen.

Nadat je de andere deelnemers aan deze workshop een beetje hebt leren kennen, spelen we het spel Feedbackkaarten. Deze kaarten zijn bedoeld voor het op een speelse en positieve manier (leren) geven van feedback. De vragen zijn laagdrempelig en niet bedreigend. Het spel kan onder andere worden ingezet bij (feedback)trainingen. Vervolgens mag je de nieuwe vragen testen die Axelle heeft ontwikkeld. Dit zijn team-feedbackvragen, een uitbreiding op de bestaande feedbackkaarten.

Spellenworkshop Feedbackkaarten door Axelle de Roy
Spellenworkshop Feedbackkaarten door Axelle de Roy

 

Inhoud workshop

  • Speels kennismaken
  • Positieve feedback geven en ontvangen
  • Testen team-feedbackvragen
  • Afsluiting programma met evaluatie en feedback op de workshop
  • Netwerken

Doel van de workshop
Na de workshop heb je twee spellen leren kennen en weet je hoe je deze kunt inzetten in trainingsgroepen, klassen of teams.

Feedback
Axelle wil graag feedback op de nieuwe vragen (zijn ze bruikbaar of moet er iets aan veranderd worden?) en de speelwijze (hoe is de uitbreidingsset het beste in te zetten?).

Doelgroep(en)
Trainers, docenten en teamcoaches.

Investering
Voor deze workshop vragen we een bijdrage van € 25,-. Dit is ter dekking van de onkosten (locatie en organisatie). Voor koffie, thee en drankjes wordt gezorgd.

Praktische informatie

Contactpersoon en telefoonnummer:
Axelle de Roy, 06-16454053 axelle@lomansenderoy.nl

Datum: Vrijdagmiddag 30 oktober 2015
Tijd: 13:00 uur start. Van 16.00 uur tot 17.00 uur (feedback en netwerken) einde programma.

Deelnemers:
Minimaal 8 deelnemers, maximaal 16.

Locatie:
De Droom,  Aamsestraat 32, 6662 ND Elst (Gelderland), Telefoon: (0481) 36 71 39 http://www.vergaderenbijdroom.nl/ (5 minuten van het station Elst.)
Gratis parkeergelegenheid om het gebouw en anders bij het station.

Aanmelden via het Trainerszwembad. (kleine lettertjes)

De workshop gaat door bij een minimale deelname van 8 deelnemers en er is ruimte voor maximaal 16 deelnemers. 

  • Als je wilt deelnemen aan deze workshop, stuur dan uiterlijk voor donderdag 8 oktober 2015 een mail naar andrew@trainerszwembad.nl.
    Je bijdrage van 25 euro ontvangen we ook graag voor donderdag 8 oktober. De bijdrage graag overmaken naar NL05 INGB 0009 3560 65 t.n.v. H4 organisatie training advies onder vermelding van: Trainerszwembadworkshop 30 oktober 2015 ! Je ontvangt geen kwitantie. Gebruik jouw bankoverschrijving als bewijs van betaling in je administratie.Let op! Afmelden is tot 8 oktober 2015 mogelijk daarna geen teruggave van de bijdrage dit vanwege gemaakte (annuleringskosten locatie de Droom)
    Het is natuurlijk wel mogelijk dat je een andere persoon in jouw plaats laat deelnemen.

Gepubliceerd door TZadmin

Andrew David is mede-oprichter van het Trainerszwembad en eigenaar van H4 organisatie training advies (www.hvier.nl). Hij helpt ondernemers en ondernemende studenten bij het verbeteren van hun communicatieve vaardigheden.