Workshop Quick Instant Ondernemingsplan

Workshop Quick Instant Ondernemingsplan vrijdag 27 juni 2014
Hans Etman en Andrew David

Workshop Quick Instant Ondernemingsplan
Hans Etman en Andrew David, zijn beiden ondernemerscoach en trainer. Zij geven deze workshop exclusief aan het Trainerszwembad. In deze 2 uur durende workshop loop je aan de hand van een handig format jouw ondernemingsplan door. Of schrijf je er eindelijk één.

Inhoud van de workshop
Een Quick Instant ondernemingsplan. Beetje inspiratie erbij, een beetje transpiratie erbij. Even roeren. En je hebt een houvast voor je onderneming waar je jaren plezier van hebt. In deze workshop ervaar je dat het mogelijk is om in heel korte tijd zo’n plan te schrijven. En als je al een ondernemersplan hebt, helpt een korte check up om de scherpte terug te brengen.

Veel beginnende ondernemers hikken er tegen aan en velen schrijven er nooit een. Ondernemers die er wel een schreven, kijken er nooit meer naar om omdat het voor hen zo’n “pijnlijke bevalling” was. Terwijl veel valkuilen voor start-ups en struikelpunten voor ondernemers, ook met een aantal jaren ervaring, verholpen kunnen worden met een zelf geschreven business plan.

Aan het eind van deze workshop beschik alle je over een ondernemingsplan waarin visie en missie, SWOT, financiën en marketing/communicatie aan bod zijn gekomen. In hetzelfde plan ook vele do’s en dont’s en natuurlijk een persoonlijk actieplan.

Voor wie is deze workshop bedoeld?
Deze workshop is bedoeld voor Zelfstandige Ondernemers die bewust willen stilstaan bij hun ondernemerschap en doelen.

Welke klanten(doelgroep) bedienen wij?
Deze workshop doen wij graag voor bijvoorbeeld HBO opleidingen die studentondernemers opleiden, bij ondernemersverenigingen die hun leden een educatief en reflecterend moment willen aanbieden en (re-integratie)organisaties zoals het UWV die startende ondernemers begeleiden.

Het doel van deze kennismakingsworkshop
We hebben een paar aanpassingen in onze workshop doorgevoerd en we willen weten hoe dit uitpakt bij de deelnemers. En waar hebben de deelnemers na het maken van de Quick Instant Ondernemingsplan nog behoefte aan?

Tijden
Inloop                                                         13.00 uur
Start                                                           13.30 uur
Einde workshop                                         16.00 uur
Feedbackmoment                                      16.30 uur
Einde Trainerszwembad programma        17.00 uur
Naast het geven van feedback, tips, samenwerkingsvoorstellen is er ook ruimte voor onderling netwerken.

Adres en contactgegevens
De workshop vindt plaats bij:
De Droom,  Aamsestraat 32, 6662 ND Elst (Gelderland), Telefoon: (0481) 36 71 39
http://www.vergaderenbijdroom.nl/
(5 minuten van het station Elst.) Gratis parkeergelegenheid om het gebouw en anders bij het station.

Heb je nu al vragen of behoefte aan antwoorden bel ons dan gerust op 026 – 3271590 of mail naar Andrew@trainerszwembad.nl

Investering
Voor deze workshop vragen we een bijdrage van € 25,–, dit is ter dekking van de onkosten (uiteraard met koffie en thee. En een drankje tijdens de nabespreking) en om de website van het Trainerszwembad in de lucht te houden.

Aanmelden via het Trainerszwembad

De workshop gaat door bij een minimale deelname van 10 deelnemers en er is ruimte voor maximaal 16 deelnemers. Bij overschrijving van het maximale deelnemers dan is de volgorde van betaling leidend.

De kleine lettertjes
Als je wilt deelnemen aan de workshop, stuur dan voor vrijdag 6 juni 2014 een mail naar andrew@trainerszwembad.nl. De bijdrage van 25 euro ontvangen we ook graag voor vrijdag 6 juni 2014. De bijdrage graag overmaken naar NL05 INGB 0009 3560 65 t.n.v. H4 organisatie training advies onderwerp: Trainerszwembadbijeenkomst en graag je naam!  Let op. Afmelden is tot vrijdag 6 juni mogelijk daarna geen teruggave van de bijdrage dit vanwege gemaakte kosten (reservering locatie en drukwerk). Het is wel mogelijk dat je een andere persoon in jouw plaats laat deelnemen.

We ontmoeten je graag op vrijdag 27 juni.

Namens het Trainerszwembad,

Hans Etman (www.fundamenttraining.nl)
Andrew David (www.hvier.nl)

 

Nog onbekend met de filosofie achter het Trainerszwembad? Kijk dan op www.trainerszwembad.nl.

 

Gepubliceerd door TZadmin

Andrew David is mede-oprichter van het Trainerszwembad en eigenaar van H4 organisatie training advies (www.hvier.nl). Hij helpt ondernemers en ondernemende studenten bij het verbeteren van hun communicatieve vaardigheden.