Opdrachten verkrijgen bijeenkomst

Opdrachten verkrijgen bijeenkomst in wording.

Het Trainerszwembad is in 2002 opgericht door voornamelijk enthousiaste ZZP’ers. Uit gesprekken met TZ’ers merk ik dat het steeds lastiger wordt, door bijvoorbeeld de bezuinigingen en nieuwe stroom aanbieders, om passende opdrachten te krijgen. TZ’ers zijn vaak mensen die uit passie hun diensten aanbieden. Alleen van passie kun je niet leven of het moet van een passievrucht zijn. 😉

Het plan is om medio april een bijeenkomst te organiseren rond het thema “Hoe verkrijg jij jouw opdrachten?”. Het gaat er dan niet om hoe je moet netwerken, acquireren of eindeloos nieuwe samenwerkingsvormen bedenkt maar vooral waar zie je kansen en wat heb je daarbij nodig om die kansen te benutten. Heb je nu al praktische ideeën laat het me dan weten. Verder is het interessant om opdrachtgevers aan het woord te laten. Waar kijken ze naar? Wat hebben ze nodig?

Tot zover en hartelijke groet van Andrew David

TZadmin (14 Posts)

Andrew David is mede-oprichter van het Trainerszwembad en eigenaar van H4 organisatie training advies (www.hvier.nl). Hij helpt ondernemers en ondernemende studenten bij het verbeteren van hun communicatieve vaardigheden.


Gepubliceerd door TZadmin

Andrew David is mede-oprichter van het Trainerszwembad en eigenaar van H4 organisatie training advies (www.hvier.nl). Hij helpt ondernemers en ondernemende studenten bij het verbeteren van hun communicatieve vaardigheden.