Vervallen Kennismaking met Equitraining

Kennismaking met Equitraining Trainerszwembad Workshop 27 maart 2014

“Helaas is de workshop op 27 maart wegens omstandigheden vervallen. De workshop wordt rond deze zomer opnieuw aangeboden.”

Training met een paard als co-trainer door Marijke Timmerman van “de Mailcoach”.
Met “De Mailcoach” verzorg ik in de eerste plaats trainingen voor groepen uit organisaties of het bedrijfsleven. Bij de trainingen zet ik mijn paarden in als co-trainers. Door de inzet van het paard (een onvoorspelbaar, groot, levend element) laten mensen snel hun natuurlijke gedrag zien. Ook aan de reactie van het paard (spiegelen) kun je als toeschouwer veel “lezen”.

Mijn trainingen geven in een korte tijd veel inzicht in het (on)bewuste gedrag van de deelnemers. De Mailcoach beschikt over een prachtige eigen trainingslocatie, midden in de Veluwse natuur die extra bijdraagt aan de veiligheid van de deelnemers en ook heel inspirerend werkt. Mensen zijn er letterlijk “uit” de werksituatie en bovendien is de locatie altijd speciaal voor de te trainen groep beschikbaar.

Inhoud van de training kennismakingsworkshop Equitraining op donderdag 27 maart.
In deze korte introductietraining krijg je een algemene uitleg geven over deze soort training. Daarna gaan we met de groep met een paard aan de slag. Het is de bedoeling dat ik twee werkvormen toelicht en door een aantal deelnemers laat ervaren. De anderen kunnen leren door te observeren. Ook zal ik uitleggen voor welke situatie deze trainingsvormen geschikt zijn en kort nog enkele andere trainingsvormen toelichten.

Voor wie is deze workshop bedoeld?
Mijn trainingen zijn in de eerste plaats bedoeld voor groepen uit organisaties of het bedrijfsleven. Door mijn bedrijfskundige achtergrond en brede werkervaring kan ik de training direct laten aansluiten bij de praktijk. Enkele onderwerpen die zich goed lenen voor deze training zijn bijvoorbeeld samenwerken en (persoonlijk) leiderschap.

Het doel van deze kennismakingsworkshop
Ik ben met De Mailcoach op zoek naar samenwerking met andere trainers. Daarnaast wil ik andere trainers graag de gelegenheid geven om kennis te maken met deze bijzondere trainingsvorm.

Programma en data
Inloop 13.30 uur
Start 14.00 uur
Einde workshop 16.00 uur
Feedbackmoment 16.30 uur
Einde Trainerszwembad programma 17.00 uur

Naast het geven van feed-back, tips, samenwerkingsvoorstellen is er natuurlijk ook ruimte voor onderling netwerken.

Adres en contactgegevens
De workshop vindt plaats bij “De Mailcoach”, Middenweg 18, 8075 PM Elspeet.
Heb je vragen: Bel me gerust: 06-16615629 en kijk vast even op mijn site voor een eerste indruk: www.demailcoach.nl

Investering
Voor deze workshop vragen we een bijdrage van € 25,-, dit is ter dekking van de onkosten (uiteraard koffie, thee, koekjes en een knabbeltje en een drankje tijdens de nabespreking) en om de website van het Trainerszwembad droge voeten te blijven geven.

Aanmelden via het Trainerszwembad.
De workshop gaat door bij een minimale deelname van 6 trainers en er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers. Draag tijdens de workshop gemakkelijke kleding en stevige schoenen of laarzen.

Als je wilt deelnemen aan deze workshop, stuur dan voor donderdag 20 maart 2014 een mail naar andrew(at)trainerszwembad.nl. Je bijdrage van 25 euro ontvangen we ook graag voor donderdag 20 maart 2014. De bijdrage graag overmaken naar NL05 INGB 0009356065 t.n.v. H4 organisatie training advies onderwerp: Trainerszwembadworkshop 27 maart !
Let op. Afmelden is tot donderdag 20 maart mogelijk daarna geen teruggave van de bijdrage dit vanwege gemaakte kosten. ( Het is wel mogelijk dat je een andere persoon in jouw plaats laat deelnemen.)

We ontmoeten je graag op donderdagmiddag 27 maart bij de workshop Equitraining in Elspeet.

Namens De Mailcoach en het Trainerszwembad,

Marijke & Andrew

 

 

 

 

 

Nog onbekend met de filosofie achter het Trainerszwembad? Kijk dan even op www.trainerszwembad.nl. Heb je zelf een idee om een workshop/ training te organiseren neem dan gerust contact met me op via andrew(at)trainerszwembad.nl

 

 

TZadmin (14 Posts)

Andrew David is mede-oprichter van het Trainerszwembad en eigenaar van H4 organisatie training advies (www.hvier.nl). Hij helpt ondernemers en ondernemende studenten bij het verbeteren van hun communicatieve vaardigheden.


Gepubliceerd door TZadmin

Andrew David is mede-oprichter van het Trainerszwembad en eigenaar van H4 organisatie training advies (www.hvier.nl). Hij helpt ondernemers en ondernemende studenten bij het verbeteren van hun communicatieve vaardigheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *