Een spetterend 2014

Trainerszwembad activiteit in 2014

Hallo TZ’ers, Het jaar 2013 is alweer voorbij. De tijd gaat snel of lijkt dat zo omdat we zelf een dagje ouder worden? Voor een aantal onder ons (zelfstandigen) was het een zwaar jaar voor wat betreft het verkrijgen van (nieuwe) opdrachten. Daarnaast is de belastingdienst zich aan het roeren. In het HBO-onderwijs bijvoorbeeld worden de ZZP’ers op de korrel genomen wat voor alle betrokken partijen onrust veroorzaakt. Ondanks een CRKBOverklaring en een correcte VAR kan het gebeuren dat sommige HBOinstellingen geen contracten meer afsluiten met ZZP’ers. De belangenvereniging FNV Zelfstandigen Zonder Personeel heeft de zaak al opgepakt en begin februari 2014 wordt er meer duidelijkheid verwacht tussen de belastingdienst en de HBOinstellingen. (Zie discussie BTW vrijstelling)  . Hoe dan ook het wordt spannend in 2014.

Zoals altijd is er licht aan de horizon. Alleen moet je wel naar het licht zwemmen. Binnen het Trainerszwembad is er veel kennis en ervaring. Ook over het verkrijgen van opdrachten en actief netwerken. Verder zijn er naast de ZZP’ers ook beinvloeders en beslissers in het Trainerszwembad die kunnen vertellen waar en hoe er opdrachten worden vergeven (lees gegund). In het voorjaar van 2014 organiseren we daarom een TZbijeenkomst met het thema acquistie oftewel het verkrijgen van opdrachten. Het idee is een praktische workshop met direct uitvoerbare ideeen. Mocht je een bijdrage willen leveren in welke vorm dan ook laat het ons dan weten.

Een spetterende jaarwisseling en een gelukkig gezond (ondernemend) 2014.

Hartelijke groet namens de initiatiefnemers, sponsoren en ambassadeurs van het Trainerszwembad,

Andrew David

TZadmin (14 Posts)

Andrew David is mede-oprichter van het Trainerszwembad en eigenaar van H4 organisatie training advies (www.hvier.nl). Hij helpt ondernemers en ondernemende studenten bij het verbeteren van hun communicatieve vaardigheden.


Gepubliceerd door TZadmin

Andrew David is mede-oprichter van het Trainerszwembad en eigenaar van H4 organisatie training advies (www.hvier.nl). Hij helpt ondernemers en ondernemende studenten bij het verbeteren van hun communicatieve vaardigheden.