Gezocht Donateurs voor het Trainerszwembad

Uit de Nieuwsbrief Trainerszwembad zomer 2013

Gezocht Donateurs voor het Trainerszwembad

Beste trainer en/of coach,

Het plonst nog steeds in het Trainerszwembad. We zijn niet verdronken en plonzen nog steeds. Op vrijdagmiddag 30 augustus organiseren we weer een inspirerend Trainerszwembad!!!

Achter de schermen en het bestaan Trainerszwembad.
Op dit moment draai ik het Trainerszwembad (TZ) in mijn eentje want de andere initiatiefnemers Rob en Anita hebben hun focus verlegd naar andere zaken. De organisatie van het Trainerszwembad is op zich te doen alleen kost het voorbereiden en organiseren van een TZbijeenkomst nu iets meer tijd en energie. ūüėČ

Het non-profit initiatief en concept van het TZ wordt nog steeds gewaardeerd en aanbevolen desondanks is het aanbod van workshops en trainingen binnen het TZ teruggelopen. Moet daarom het Trainerszwembad ophouden te bestaan? Ik denk het niet want er staan nog steeds meer dan 175 ge√Įnteresseerden ingeschreven voor de nieuwsbrief en daarnaast ontvang ik nog steeds positieve reacties van mensen die meer willen weten over bijvoorbeeld het TZ concept of iets aanbieden. Soms past dat aanbod niet binnen het TZ non-profit concept want het aanbod was dan teveel op een commerci√ęle leest geschoeid. En dat brengt me bij het TZ “verdienmodel”.

Verdienmodel en kosten Trainerszwembad.
Tot nu toe konden we het Trainerszwembad draaiende houden doordat we een buffer hadden opgebouwd maar door de terugloop van de¬†bijeenkomsten¬†is de buffer op. Het geld werd hoofdzakelijk gebruikt voor de kosten van de website. Op dit moment bekostig ik de website. Kan bruin nog wel trekken. ūüėČ Toch zou het interessant zijn als er 8 mensen of beter meer zijn die ieder 25 euro aan het TZ willen doneren en hierdoor het bestaan van het Trainerszwembad voor 2 jaren medewaarborgen. Bij een donatie hoeft er geen tegenprestatie tegenover te staan want dan is het sponsoring. Toch wil ik als tegenprestatie een link met of zonder promotioneel stuk op de homepage plaatsen. (Altijd goed voor de vindbaarheid van jouw website op Google). Sta je sympathiek tegenover¬†een donatie¬†en het aanbod neem dan contact met me op via andrew@trainerszwembad.nl

Dus...
We (ik) gaan vrolijk door met het Trainerszwembad omdat ik geloof in het TZconcept van delen en ontvangen van kennis en ervaring op het gebied van training en coaching.
Een zonnige vakantieperiode en graag tot ziens bij de workshop “Paard als co-trainer” op 30 augustus.

Hartelijke groet van Andrew David

TZadmin (14 Posts)

Andrew David is mede-oprichter van het Trainerszwembad en eigenaar van H4 organisatie training advies (www.hvier.nl). Hij helpt ondernemers en ondernemende studenten bij het verbeteren van hun communicatieve vaardigheden.


Gepubliceerd door TZadmin

Andrew David is mede-oprichter van het Trainerszwembad en eigenaar van H4 organisatie training advies (www.hvier.nl). Hij helpt ondernemers en ondernemende studenten bij het verbeteren van hun communicatieve vaardigheden.